Konzultáció, tanácsadás

Jelentkezz telefonos, skype vagy személyes konzultációra, tanácsdásra, ha úgy érzed, segítségre van szükséged, hogy magad is megtanuld a hatékony online kommunikációt!

A tanácsadás így zajlik: telefonon felhívlak, hogy pontosítsuk, a választott témá(ko)n belül milyen részterületeken van szükséged hasznos információkra. Ezután megbeszélünk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot, amikor személyesen vagy távolról (skype, telefon) átadom a szükséges ismereteket. Erről a beszélgetésről hang- és képernyőfelvételt is készítek, amelyet az eseményt követően letölthetővé teszek számodra. Keress meg az oldal alján található form kitöltésével, ha az alábbi témák bármelyikéről konzultálni szeretnél.

Domainnév választás, regisztráció, tárhely

Ha még nincs domainneved, segítek a választás szempontjainak bemutatásával. Webcímed hosszan elkísér, fontos, hogy a felhasználók és a Google szempontjából is jó legyen a név. Segítek megoldani a tárhely-bérlés ügyeket, igényeid szerint javaslatot teszek szolgáltatóra.

WordPress használata

Elmondom és bemutatom a WordPress keretrendszer telepítését, beállítását, működését, alapvető használatát. Bevezetlek a sablonok világába, a kiválasztásuktól a beállításukig, testre szabásukig.

Tartalomkészítés

Bemutatom a tartalomkészítés alapelveit, az optimális tartalom meghatározását, a szöveges és képi tartalmak létrehozását. Megtanítom az alapvető képszerkesztési eljárásokat, mint méretezések, képvágások, montázsok készítése. Bemutatom a videó- és hangvágás alapjait, a szükséges szoftverek használatát.

Felhasználói élmény

Bevezetlek a tartalmak fogyaszthatóvá tételének világába. Hogyan kell képeket elhelyezni, szövegeket formázni, kiemelni, tördelni. Elmondom, milyen eszközök vannak a kezedben ahhoz, hogy látogatóid a lehető legnagyobb számban kattintsanak azokra a gombokra, amelyekre szeretnéd.

Közösségi oldalak használata

Megtanítom, miért és hogyan kell használni a legfontosabb közösségi oldalakat. Bemutatom, hogyan kell Facebook oldalt, vagy YouTube csatornát dizájnolni, és hogyan tudod azokat üzleted fellendítésére használni.

 


 

Jelentkezés tanácsadásra

 
Töltsd ki az alábbi mezőket, amint tudok, jelentkezem telefonon, hogy tisztázzuk a konkrét igényeidet, elképzeléseidet. Árakat és határidőket csak a megbeszélést követően tudok adni.
 
[contact-form-7 404 "Not Found"]