WordPress weboldal készítés WordPress weboldal készítés

Profi weboldal WordPress alapokon

A jó weboldal titka, hogy a rajta elhelyezett tartalom, annak kinézete és használhatósága találkozzon az oldalt látogató felhasználók igényeivel.

Cél, tartalom és forma

celok-tartalom-forma

Fontos, hogy határozott célod legyen weboldaladdal. Vagyis tudd, mit szeretnél felhasználóidtól, mit csináljanak. Fontos még, hogy tudd, ők mit keresnek oldaladon, ahogy az is, hogy azt hogyan csomagold, hogy átlátható legyen számukra. A kevesebb gyakran több…

Felhasználói élmény

UX-chart

Lényeges, hogy felhasználóid egy élményt kapjanak oldalad böngészésével: mindent ott és úgy találjanak, ahol és ahogy intuitíve amúgy is keresnék. Ha infó kell nekik, azt is, ha kapcsolatot szeretnének veled, azt is.

A szükséges lépések

A koncepciótól a user akcióig

A weboldal nem egy infótenger, hanem egy komplett, jól működő stratégia arra nézve, mit szeretnél cégeddel elérni a weben.

Mit akarok a weboldallal elérni?

Tudnod kell, hogy weboldalad egy interaktív felület: akkor sikeres, ha felhasználóidat interakcióra, valamiféle kapcsolatfelvételre ösztönzi. És ez a kapcsolatfelvétel pont úgy történik, ahogyan te szeretnéd. Ha neked a megrendelés a célod, az is jó. Ha egy hírlevél feliratkozás, az is. Lényeg, hogy tudd, mit szeretnél.

Hogyan valósítom meg lépésről lépésre?

A koncepció megvalósítása a stratégia. Azon lépések folyamata, amik elvezetnek a koncepcióban kitűzött célig. A vevőszerzésig. A stratégia része a hangvétel, a tartalmak tálalása, a usernek felkínált lépések folyamata.

Milyen információk és megjelenés támogatja?

Tudnod kell, látogatóidnak milyen információkra van szükségük. Ahogy azt is, hogyan kell azt tálalnod, hogy az áttekinthető, logikus legyen számukra, és úgy érezzék, egy igazi hozzáértőbe akadtak a weben.

Hatékony a weboldal?

A leglényegesebb mégis az, hogy a user végül megnyomja-e a gombot, amivel levelet küldhet neked. Ha ez nem történik meg, akkor a fenti folyamat elakad valahol.

 

WordPress weboldal fejlesztés árak

Költséghatékonyság

A WordPress weboldal a létező egyik legköltséghatékonyabb megoldás. A fent leírtakból ugyanakkor láthatod, hogy a weboldal készítés egy sor összehangolt lépésből áll, és annak csak egyik eleme maga a webfejlesztés. A WordPress ebben jelent könnyebbséget, hiszen nem szükséges hozzá a tartalomkezelő és -megjelenítő funkciók egyedi fejlesztése.

Gyorsaság

A WordPress mint keretrendszer meg is gyorsítja a netes fejlesztéseket, hiszen szükségtelenné teszi az adatbázis-programozást, és az alapvető dizájnmunkálatokat. Segítségével komolyabb weblapok is összeállíthatóak 1-2 hét leforgása alatt.

 

Kész vagy a sebességváltásra?

celok-tartalom-forma

Keress meg, ha partnerre van szükséged profi, hatékony webes megjelenésed kialakításához. Elkészítem koncepciódat, stratégiádat, usereidet megszólító netes oldalaidat, közösségi felületeid integrációját. Szükség esetén kidolgozom emailes kapcsolattartásod protokollját. És még sok mást…

kapcsolatfelvétel

Element

Become a Member


Continue