Rólam

Ma egyéni vállalkozóként WordPress oldalakat készítek, Facebook oldalakat és YouTube csatornákat üzemeltetek, fejlesztem és szerkesztem társadalmi célú saját projektemet, a TV helyett weboldalt. Emellett mobiltelefonos meditációs alkalmazást készítek és üzemeltetek iGod néven, és a közelmúltban írtam egy önismereti témájú eKönyvet, Csípd el az elmét – Egy 21. századi kereső útja címmel.

Szakmai múltam

Az írás

Szakmai pályafutásomat a ’90-es évek közepén kezdtem újságíró-szerkesztőként, a Világgazdaság üzleti napilapnak, később az akkor még működő Internetto portálnak, majd a Népszavának dolgozva. Ekkor kerültem először közelebbi kapcsolatba az írással, az információk közérthető strukturálásával.

Az online szakma

A 2000-es évek elejétől kis netes cégekben szereztem online tapasztalatokat. Weboldalakat készítettem, szövegeket írtam, programoztam és keresőoptimalizáltam. Megtanultam a képszerkesztő- és rajzolóprogramok használatát, képeztem magam “felhasználói élmény” (UX) és a látogatók interakciói (UI) területén.

Az elmúlt 10 év során egy darabig – többed magammal – írtam és szerkesztettem a Dívány magazint, majd újra az online tartalomkészítés felé fordultam. Az utóbbi években intenzíven tanultam a videószerkesztést, és weboldal készítés területén lassan teljesen a WordPress keretrendszer mellett döntöttem. A WordPress megismerése mellett tovább képeztem magam a felhasználói élmény, valamint a keresőoptimalizálás terén is. Ugyancsak tapasztalatokat szereztem a közösségi média használatában, azon belül is elsősorban a Facebook és a YouTube felületein való kommunikációban.
 

Cégadataim

Rozgonyi Zoltán egyéni vállalkozó
adószám: 67144217-1-38
nyilvántartási szám: 43605938

 

Kész vagy a sebességváltásra?

celok-tartalom-forma

Keress meg, ha partnerre van szükséged profi, hatékony webes megjelenésed kialakításához. Elkészítem koncepciódat, stratégiádat, usereidet megszólító netes oldalaidat, közösségi felületeid integrációját. Szükség esetén kidolgozom emailes kapcsolattartásod protokollját. És még sok mást…

kapcsolatfelvétel