WordPress weboldal készítés WordPress weboldal készítés

Szövegírás, cikkírás, tartalomkészítés

Szövegírás magas szinten, gyorsan, hatékonyan. Újságírói, írói tapasztalattal vállalom cégek, magán-weboldalak tartalmi strukturálását, teljes szövegezését, keresőoptimalizálását, akár illusztrálását.

tartalomkeszites

Minőségi egyedi tartalmak

Ha profi tartalomra van szükséged saját, vagy ügyfeleid weboldalához, de akár újságba, magazinba, reklám célra, vagy bármilyen kiadványba, jó helyen jársz. Tíz éves újságírói tapasztalatommal segítelek abban, hogy a neked kellő egyedi tartalmakhoz gyorsan, és a megfelelő minőségben hozzájuthass.

Tudom, hogy a tartalomkészítés nem egyszerű dolog. Szükség van a megfelelő információk összegyűjtésére, azok átlátható szerkezetbe rendezésére, és – a célcsoport igényeihez igazodó hangvételben – a szövegek megírására. Én éppen ezekben vagyok tapasztalt.

Mikben tudok segíteni?

Ha csak arra van szükséged, hogy dokumentumokból, jegyzetekből kiszűrjem a lényeges információkat, és azokat közérthetően, átlátható rendben, igény szerinti hosszúságban megírjam, jó helyen jársz.

Segítek neked meglévő weboldalak szövegeinek átírásában, a látogatók igényeihez igazításában is. Ha kell, eközben a keresőoptimalizálás apróbb trükkjeit is bevetem, hogy az olvasók mellett a Google algoritmusa is felismerje a weboldal értékeit. Ehhez elvégzem a kulcsszókutatást, a konkurens weboldalak elemzését.

Akkor is megkereshetsz, ha nincsenek előzetesen elkészült tartalmak, és a szövegíráshoz kutatómunkára, adatgyűjtésre is szükséged van. Ez leginkább a klasszikus újságírásra hasonlít, és olyankor jöhet szóba, amikor te, vagy ügyfeled egyáltalán nem tudja, milyen tartalmakat is készítsen kiadványába.

Ha kell, telefonon vagy személyesen interjút is készítek ahhoz, hogy a legmegfelelőbb tartalmak készülhessenek. Kikérdezem a célokat, a szöveg majdani olvasóinak igényeit, és javaslatot is teszek a legfontosabb tartalmakra, vagy akár az írás hangvételére.

Igény szerint elkészítem webes vagy más hirdetési szövegeidet, Google kampányok szövegeit saját vagy ügyfeleid részére. Megírom Facebook üzeneteidet, megtervezem, kidolgozom és lebonyolítom Facebook kampányaidat, amit marketing stratégiádhoz illesztve írom, ütemezem.

Szövegírás árak

A szövegírás ára nem csak a leütött karakterek számától függ. Hatással van rá az is, mennyi előzetes felkészülés, anyaggyűjtés szükséges ahhoz, hogy a tényleges tartalom előállhasson. Áraim így mindeig egyediek, az adott munka, megbízás részleteitől függenek. Keress meg, rövid időn belül elkészítem számodra árajánlatomat!

 

Kész vagy a sebességváltásra?

celok-tartalom-forma

Keress meg, ha partnerre van szükséged profi, hatékony webes megjelenésed kialakításához. Elkészítem koncepciódat, stratégiádat, usereidet megszólító netes oldalaidat, közösségi felületeid integrációját. Szükség esetén kidolgozom emailes kapcsolattartásod protokollját. És még sok mást…

kapcsolatfelvétel

Element

Become a Member


Continue