wordpress-keszites-ad-2

Weboldalkészítés egyszerűen

Rövid határidővel, költséghatékonyan megtervezem és elkészítem céges, üzleti weblapodat. Szóljon az termékről, szolgáltatásról, vagy akár csak hasznos információk közléséről. Úgy, hogy a folyamat végén azt mondhasd: “Hú, ez tényleg nagyon egyszerűen ment!”.

Mit értek ez alatt? Azt, hogy nem szükséges értened a tartalomkészítéshez, ahogyan a netes szakmához sem. Neked csak azt kell tudnod, mik azok az értékek, amelyeket üzleteddel, üzletedben vallasz. Mivel és hogyan szolgálod vásárlóidat, és ők mit keresnek leginkább akkor, amikor kapcsolatba lépnek veled.

Ezt egy (két:) telefonbeszélgetéssel felmérem, és a többit már én adom üzletedhez. Mit is? Javaslatokat, irányokat, technikai részleteket. Üzeneteid, tartalmaid kidolgozását. Hogy látogatóid csak azzal találkozzanak ott, ami őket érdekli, és az úgy legyen tálalva, hogy lehetőleg behívja őket. Vagyis végső soron üzletet, pénzt jelentsen neked.

Segítek weblapod szerkezetének, kinézetének kiválasztásában. Tanácsot adok, milyen sablont érdemes választanod ahhoz, hogy mondanivalódat – 21. századi köntösbe öltöztetve – eljuttathasd ügyfeleidhez.

A célom, hogy elégedett legyél profi online arculatoddal, üzeneteddel, és magabiztosabban szólíthasd meg meglévő és majdani vevőidet. Ahogyan az is célom, hogy közös fejlesztésünk jó hangulatban, egyenrangú együttműködésben mehessen végbe.

Fejlesztéseimet egy ideje már így csinálom. Közvetlen hangvételben, feszültségek, idegeskedések nélkül. Hiszem, és tapasztalom, hogy a közös munka hangulata megjelenik a végeredményben is. Igazán jót akkor lehet alkotni, ha a folyamat minden abban részt vevő számára kellemes, szórakoztató, így aztán inspiráló is. Ekképp készültek többek között a TV helyett, az Egység Média, a Vinka.me, a Plüssfotel weboldalak, de hasonlóan történt a Civil Multimédia ráncfelvarrása is. És így készül jelen pillanatban is néhány további oldal.

Ha weboldalt szeretnél, és ráadásul a fentiek szerint, akkor lépj velem kapcsolatba az alábbi form kitöltésével, vagy kérj visszahívást a jobb oszlopban (mobilon és tableten az oldalon lejjebb) található űrlapon.

[contact-form-7 404 "Not Found"]