WordPress weboldal készítés WordPress weboldal készítés

WordPress weboldal készítés

Ha WordPress weboldal készítés miatt jársz ezen az oldalon, akkor vagy wordpress weboldal készítést, készítőt keresel, vagy te magad gondolkodsz abban, hogy WordPress weboldalt készítesz.

A WordPress egy népszerű, folyamatosan fejlesztett, jól dokumentált keretrendszer, ezért sokan használják arra, hogy saját maguk weboldalt készítsenek. És fejlesztők is, hogy ügyfeleiknek valóban költséghatékonyan felépítsék a webes megjelenésüket.

wordpress-weboldal-keszites

WordPress weboldal készítés – saját magadnak

Ha azért vagy itt, mert meg szeretnéd csinálni a saját WordPress weboldalad, és jó ötletnek tűnik a házon belüli szerkesztés, igazából el kell keserítselek. Sokan össze tudnak rakni egy egyszerű blogoldalt WordPress alapon, de egy valóban igényes weboldalt nem. De még többen vannak, akiknek egy teljesen szimpla blogoldal beállítása, szerkesztése is meghaladja azt az időt, amit egy ilyenre tudnak/akarnak szánni. A WordPress egy jól használható keretrendszer, használata ugyanakkor készségszintű webes tudást igényel. De olvass tovább.

WordPress weboldal készítés – megrendelésre

Lehet, hogy azért vagy itt, mert keresel valakit, aki leveszi a válladról egy WordPress weboldal készítésének terheit. Csinál Neked egy weboldalt WP alapon, és máris megvagy. Aztán pedig várod a csodát. Várod, hogy pénzt hozzon. Remélem, elég türelmes vagy, mert ez elég soká, vagy talán soha nem fog bekövetkezni.

WordPress weboldal készítés = online stratégia

A weboldalad, ha valóban üzletszerzésre szeretnéd használni, soha nem egy önmagában álló, statikus dolog. Nem csupán egy webszájt, aztán ennyi. Ha tényleg komolyan gondolod, akkor a weboldalad (még ha az egy WordPress keretrendszerbe készített szájt is) egy kiszámított folyamat, amin végigmegy a látogatód. És közben megkap minden információt, amire szüksége van, hogy a vevőddé váljon, vagy hosszú távon is az maradjon. A weboldaladhoz ugyancsak hozzá tartozik a teljes folyamat, ahogyan látogatókat terelsz rá. Ahogy az is, hogy a végén elkapod őket. Egy akcióval, tanácsadással, valamivel, ami miatt megadják Neked email címüket.

Ennek a rendszernek a megteremtése egy komplex szakma, ahogyan a Te vállalkozásod maga is.

Része a céges és vevőfolyamatok, valamint a látogatók szükségleteinek föltérképezése, olyan interakciók lehetőségének a megteremtése, ahol a látogató megnyom egy gombot. Ugyancsak ide tartozik a dizájn, a tipográfia, a weboldal szövegezése, de olyanok is, mint email listák építése és kezelése, vagy épp online reklámkampányok szervezése.

Ma ezt a folyamatot hosszútávú partneri kapcsolatban építem több kisebb-nagyobb vállalkozásnak, a büdzséjükhöz igazított havidíjas rendszerben. Erről bővebben a Netify honlapon írok »

Mennyibe kerül a WordPress weboldal készítés?

A WordPress a létező egyik legköltséghatékonyabb netes megoldás. A weboldal elkészítésének ára azonban még így is tág keretek között mozoghat, attól függően, hogy egy- vagy többnyelvű oldalról van szó, kell-e és hány kulcsszóra Google-optimalizálni, mennyi tartalom kerül rá, stb. Ha teljesértékű megoldást szeretnél, de nem tudsz egyösszegben kifizetni egy komplex fejlesztést, oszd el azt 6, vagy akár 12 hónapra! Bővebben: Netify »

Kérdésed van? Keress nyugodtan!

Név (kötelező)

Telefon (kötelező)

Ha mégis WordPress weboldal készítésébe fognál…

Na nem elrettentésként, de összeszedtem, mi mindenben jó, ha jártasságot szerzel, mielőtt saját magad kezdenél WordPress weboldal készítésébe.

  • szerverbeállítások – Jó, ha valamennyire értesz a szerverek lelkéhez, mert telepíteni kell a WordPress környezetet, és gyakran néhány eldugott paraméterét is állítgatni kell, hogy jól működjön.
  • információszervezés – A legegyszerűbbnek tűnő, de talán épp a legnehezebb része a weboldal készítésnek. Kiválasztani azt az optimális mennyiségű információt, ami a látogató számára elégséges a döntéséhez, és olyan szerkezetben tálalni, ahogy az számára logikus.
  • php programozás – Igen, valamennyire ehhez is konyítanod kell, mert a WordPress sablonok programkódjába is bele kellhet nyúlni időnként.
  • képszerkesztés – Ha igényes grafikai és képi elemeket szeretnél a weboldaladra, nem árt, ha jó viszonyban vagy a Photoshoppal (vagy más képszerkesztő programmal), és az Illustrator, vagy más vektorgrafikus rajzprogrammal, ha valamit meg kellene rajzolnod.
  • keresőoptimalizálás – Félve mondom, de ma már enélkül is nehéz élni, ha olyan WordPress weboldal készítése a cél, amit a Google is megtalál. Ehhez olyan felületeket kell használnod, mint a Google AdWords, vagy a Google Trends, meg mások, amikkel nem is untatlak.
  • tartalomszerkesztés – A jól kinéző weboldalon az oldalak tipográfiája (képi és szöveges elemeinek elhelyezkedése, harmóniája) olyan, hogy a látogató könnyedén látja át az egyes oldalak üzenetét. Ezt kötelező megtanulni :)
  • html és css programozásSzép WordPress weboldal készítése elképzelhetetlen ezek nélkül. A WordPressben ugyan van saját szövegszerkesztő, amely nem igényli a html és a css ismeretét, de profi kinézetet nehéz vele produkálni.

Az én WordPress weboldal készítésem

Tudom, hogy te semmi szakmai bla-blával nem akarsz foglalkozni. Csak egy igényes WordPress weboldalt szeretnél, amivel a Google keresőt is eredményesen ostromolhatod. Úgyhogy én így dolgozom:

igy-dolgozom

Beszélgetünk telefonon, hogy pontosan mit szeretnél.

Ezek alapján stratégiát, ütemezést és árajánlatot készítek.

A megbeszélteknek megfelelő ütemezésben elkészítem webes kommunikációdat.

 

Element

Become a Member


Continue